SPOR Haber Girişi : 09 Haziran 2022 22:41

ERZURUMSPOR'DA GÖZLER MEHMET SEKMEN'DE

ERZURUMSPOR'DA GÖZLER MEHMET SEKMEN'DE
Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün "artık yokuz" demesinin ardından Erzurumspor'da belirsizlik had safhaya çıkarken, onursal Başkan Mehmet Sekmen'in nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. 

Gözler Mehmet Sekmen'de
Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün "artık yokuz" demesinin ardından Erzurumspor'da belirsizlik had safhaya çıkarken, onursal Başkan Mehmet Sekmen'in nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. 
Süper Lig hayali yarım kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, bu kez de yönetimsel belirsizlik sorunu yaşanmaya başlandı. Ömer Düzgün’ün Kulüp Başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrilirken, sosyal medyada da başkanlık için birbirinden ilginç isimler konuşulmaya başlandı. Bu isimlerden Ali Demirhan ve Hüseyin Üneş net açıklama yaparak "aday olmayacaklarını belirttiler. 
Mavi beyazlı kulüpte yaşanan yönetimsel kriz'in ardından tüm ibre Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübünde onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen'e çevrildi. Başkan Sekmen'in bu krizi nasıl yöneteceği ve gerek Ömer Düzgün'un bırakma kararı ve gerekse Başkan adaylığı noktasında nasıl bir karar vereceği ise dört gözle bekleniyor. 
AYDOĞAN SÜER OLABİLİR Mİ?  
öte yandan Başkan adaylığı için bazı çevreler tarafından ismi lanse edilmeye başlanan MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Aydoğan Süer ise MNG Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal'dan "olur" işareti bekliyor. Ancak bu konuda Kulübün onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in Süer'in adaylığı noktasında MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nafiz Günal ile görüşme yapması söz konusu olabilir. Tverzurum'da gazeteciler Metin Güven Uşun ve Naci Ergen canlı yayın programında telefon bağlantısı ile görüşlerini aktaran MNG yönetim Hizmetleri Genel müdürü Dr. Aydoğan Süer, Erzurum'u ve Erzurum insanını çok seviyorum. Beni böylesine önemli bir görev için layık görenlerede sonsuz teşekkür ediyorum. Erzurumspor'a başkanlık yapmak tabiki herkese nasip olmayacak ulvi bir görevdir. Ancak takdir edersinizki bu konuda MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Nafiz Günal'ın olurunu almak şart. Son iki gündür arayan ve aday olmam için görüşlerini belirten herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.