SPOR Haber Girişi : 16 Mart 2022 15:23

ERZURUMSPOR'DA TEK DÜŞÜNCE KAZANMAK

ERZURUMSPOR'DA TEK DÜŞÜNCE KAZANMAK
Hafta sonu Samsunspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda teknik sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde çalışmalar tempolu bir şekilde sürüyor.
Erzurumspor kendini affettirmek istiyor 
Hafta sonu Samsunspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda teknik sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde çalışmalar tempolu bir şekilde sürüyor. 
Son 6 haftada sadece bir galibiyet alabilen ve zirvenin 13 puan gerisine düşen BB Erzurumspor’da çiçeği burnunda teknik adam Muzaffer Bilazer, oyuncularına psikolojik destek verirken, adeta oyuncuları markaja aldı. Talebeleriyle tek tek ilgilenen genç çalıştırıcı yardımcılarıyla birlikte futbolcularla yakından ilgileniyor.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Yılport Samsunspor mesaisi sürüyor. Mavi beyazlıların teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer, takımını psikolojik açıdan da düzlüğe çıkarmak için yardımcılarıyla birlikte yoğun bir uğraş veriyor.
Son 6 haftada sadece sir kez galip gelebilen ve üç maçı da berabere bitiren Dadaşlar, 6 maçlık süreçte iki kez de sahadan mağlup ayrılarak zirvenin tam 13 puan gerisine düştü.
Hedefini ilk iki içinde bitirerek Süper Lige dönmek olarak belirleyen Mavi-beyazlı ekipte, Teknik Patron Muzaffer Bilazer, oyuncularına psikolojik destek uyguluyor.
Talebelerine moral motivasyona dayalı antrenmanlar yaptıran genç çalıştırıcı, talebelerinin Samsunspor karşısında sahadan zaferle çıkması için kafa yorarken, talebelerine de tek tek markaj uyguluyor.
Sezon başında hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve artık final haftalarına girilirken, Lider Ankaragücü ile arasındaki puan farkı 13 olan Dadaşların, ikinci sıradaki Ümraniye ile de arasında 10 puanlık bir fark bulunuyor.
Özellikle Yücel İldiz döneminde takım 6 haftada sadece bir galibiyet alırken, son beş maçtır da galibiyete hasret bir görüntü çiziyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.