SPOR Haber Girişi : 08 Mart 2021 14:11

ERZURUMSPOR İÇİN TEK ÇARE 3 PUAN!

ERZURUMSPOR  İÇİN TEK ÇARE 3 PUAN!
Süper ligin 29. Hafta maçlarında mavi beyazlılar saat 19:00'da Göztepe'ye konuk oluyor.
Erzurumspor'un tek çaresi 3 puan! 
Süper ligin 29. Hafta maçlarında mavi beyazlılar saat 19:00'da Göztepe'ye konuk oluyor. 
Bir yanda Ünal Karaman ile çıkışta olan Göz-Göz, Diğer yanda Mesut Bakkal ile Ligde tutunmaya çalışan BB Erzurumspor bu akşam puan savaşı verecek. Efeler ile Dadaşlar Gürsel Aksel Stadı’nda kozlarını paylaşacak.
Teknik Direktör Ünal Karaman’ın gelişi ile birlikte çıkışa geçen Ege temsilcisi Göztepe, 36 puanla ligde rahat bir konumda bulunuyor. Teknik Patron Mesut Bakkal yönetiminde 26 puanı bulunan Erzurumspor ise ligde tutunmaya çalışıyor. B.B Erzurumspor’da sakatlıkları düzelen Gabriel Obertan ile Oltan Karakullukçu maç kadrosunda yer alacak. Teknik Patron Bakkal’ın şans vermesi halinde iki oyuncu da maçta oynayabilecek. Erzumuspor'un Göztepe karşısına muhtemelen şu on bir ile çıkması bekleniyor. Kalede Szumski, Savunmada Butko, Da Costa, Leo Schwechlen, Zakarya Bergdich, orta alanda Petrus Boumal, Johanna Omolo,  Gabriel Obertan, Emrah Başsan,  ileri ikilide  Aatif Chahechouhe ve  Mostapha Elkabir. Karşılaşmayı Adana bölgesi hakemlerinden Zorbay küçük yönetecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.