SPOR Haber Girişi : 21 Şubat 2023 10:30

ERZURUMSPOR'UN İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN

ERZURUMSPOR'UN İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN
Deprem felaketi nedeniyle lige verilen aradan dolayı Antalya'da kampta bulunan Erzurumspor, 28 şubat tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek. Mavi beyazlılar ilk hazırlık maçını da yarın oynayacak. 

Erzurumspor kampın süresini uzattı. 
Deprem felaketi nedeniyle lige verilen aradan dolayı Antalya'da kampta bulunan Erzurumspor, 28 şubat tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek. Mavi beyazlılar ilk hazırlık maçınıda yarın oynayacak. 
Ülkemizi yasa boğan, yüreğimizi sızlatan deprem felaketi sonrasında liglere verilen aranın ardından Antalya’da toplanan Erzurumspor, yeni teknik direktörü Hakan Kutlu nezaretinde kamp çalışmalarına başlamıştı. İlk etapta 13 - 20 Şubat tarihleri arasında yapılması düşünülen kamp, Türkiye Futbol Federasyonunun liglerin başlama tarihini 3-4 mart olarak açıklamasının ardından 28 Şubat tarihine kadar uzatıldı. Muzaffer Bilazer ile yollların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da futbolcuların antrenmanlarda yeni teknik direktör Hakan Kutlu'nun gözüne girebilmek için kıyasıya bir mücadele içerisinde oldukları belirtildi. Bu arada Antalya kampında iki de hazırlık maçı yapacak olan Erzurumspor ilk hazırlık müsabakasında yarın saat 16.00’da TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Serik Belediyespor’la karşılaşacak.
Mavi beyazlılar, Son hazırlık maçını ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Letonya temsilcisi FK Auda takımıyla oynayacak 
28 Şubat Salı günü Erzurum’a dönecek olan Erzurumspor'da futbolcular ve teknik heyet 1 günlük iznin ardından Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edecek.