SPOR Haber Girişi : 28 Mayıs 2022 16:54

GERİ SAYIM BAŞLADI

GERİ SAYIM BAŞLADI
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbulspor’la yarın oynayacağı rövanş maçı için İstanbul’a kampa girdi.

YA TAMAM YA DEVAM 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbulspor’la yarın oynayacağı rövanş maçı için İstanbul’a kampa girdi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbulspor’la yarın oynayacağı rövanş maçı için dün akşam İstanbul’a uçtu. Play-Off Yarı Final ilk maçında kendi evinde rakibine 4-2’lik skorla mağlup olan mavi beyazlı takımın finale kalabilmesi için yarınki maçı en az 3 farklık skorla kazanması gerekiyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, bu skorun altından kalkılamayacak bir skor olmadığını dile getirerek, “Dadaş’ta bunu başaracak güç var” ifadesini kullandı. İstanbulspor mağlubiyetinin ardından kulüp tesislerindeki hazırlıklarını tamamlayan Erzurumsporlu futbolcular, maçın rövanşı için İstanbul yolunu tutarken, Dadaş’ın ise İstanbul’da sergileyeceği performans şimdiden merak ediliyor. 
BİLAZER: YENİ BİR HİKÂYE 
Öte yandan Muzaffer Bilazer ise, “Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki maçı o coşkulu seyircinin önünde kazanabilmiş olsaydık elbette sevinecektik. Ama bu umudumuzu kaybettiğimiz anlamına gelmiyor. Erzurumspor, sürprizlere açık bir takım, biz bu sürprizi taraftarlarımıza yapacağız” ifadelerini kullandı.
Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Erzurumspor'da tüm planlar finale kalma adına yapılırken, Saat 18:00'da başlayacak olan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.