YAŞAM Haber Girişi : 24 Mayıs 2024 14:54

GÜVENLİ YIKIM SOYLU'DAN SORULUR

GÜVENLİ YIKIM SOYLU'DAN SORULUR
Merkezi Erzurum'da bulunan Soylu geri dönüşüm ve inşaat yıkım hafriyat firması güvenli yıkım ekibi ile hizmet ağını her geçen gün genişletiyor. 

Güvenli yıkım "Soylu"nun işi. 
Merkezi Erzurum'da bulunan Soylu geri dönüşüm ve inşaat yıkım hafriyat firması güvenli yıkım ekibi ile hizmet ağını her geçen gün genişletiyor. 
Erzurum'da en önemli sorunların .başında kentsel dönüşüm geliyor. Özellikle belediyelerin deprem gerçeği karşısında depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmak için son yıllarda ciddi çalışmalar sergilediği gözle görülüyor. 


ömrünü tamamlamış ve tehlike arz eden yapıların ortadan kaldırılması için yıkım firmaları da her geçen gün artarken, merkezi Erzurum'da bulunan Soylu geri dönüşüm inşaat yıkım ve hafriyat firması güvenilir yıkım  ekibi ile zirvede yer alıyor.  Soylu yıkım firması, İş insanı Hüseyin Alagaş'ın önderliğinde özellikle 6 şubat tarihinde merkezi Kahramanmaraş olan büyük depremde yaptığı çalışmalar ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bile takdirini kazandı. 


ERZURUM'DA YIKIM SOYLU'DAN SORULUYOR 
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü de bünyesinde bulunan ve ömrünü tamamlayan binaların yıkım işini Soylu'ya teslim etti. 
İhaleyi kazanan Soylu geri dönüşüm, inşaat, yıkım hafriyat firması geniş ekipman ile hemen kolları sıvayarak, Palandöken ilçesindeki eski sağlık ocağı binalarını birer birer yıkıyor. Firma halkla ilişkiler uzmanı Serkan Aydın,  "Soylu firması olarak yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Erzurum'da ömrünü tamamlamış ve artık tehlike arz eden binalar birer birer ekiplerimiz tarafından güvenli bir şekilde yıkılıp temizleniyor.  İşimizin ne denli önemli olduğunun bilinci ile İlimize ve Ülkemize hizmet ediyoruz"dedi,