GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 09:59

OVA ARTIK ONDAN SORULACAK

OVA ARTIK ONDAN SORULACAK
Yeniden Refah'lı Köprüköy belediye başkanı Nevzat Karasu, 7 belediye başkanının oyunla pasin ovası belediyeler birliği başkanlığına seçildi. 

Ova artık ondan sorulacak. 
Yeniden Refah'lı Köprüköy belediye başkanı Nevzat Karasu, 7 belediye başkanının oyunla pasin ovası belediyeler birliği başkanlığına seçildi. 
31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı göstererek Yeniden Refah Partisinden Köprüköy Belediye başkanlığını kazanan Nevzat Karasu, önemli bir göreve daha getirildi. 
Bünyesinde Pasinler, Horasan, Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban, ve Köprüköy İlçelerini bulunduran Pasin Ovası Belediyeler Birliği toplantısında birliğin yeni başkanı Nevzat Karasu oldu.   Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Hınıs Belediye Başkanı Serdar Şan, Karayazı, Karaçoban ve Tekman Belediye Başkanlarının katılımıyla yapılan Toplantıda kapalı oylama usulüyle  7 belediye başkanının oyunu alan  Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu 2 yıllığına başkan seçildi.
Belediyeler arasında güç birliği sağlamak amacıyla 2005 yılında kurulan Pasin Ovası Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, "Bölgede Pasinler merkezinde oluşan tüm belediyeler 2005 yılında bu birliğe dahil edildi. Bölgemizin gelişmesinde ve kalkınmasında İşlerin daha etkin ve daha kısa zamanda bitirilmesi için birliğe bağlı tüm belediyelerle işbirliği içerisinde bugüne kadar yürütülen çalışmaların devamlılığı adına  Başkanlarımızla bir araya gelerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de Pasin Ovası Belediyeler Birliği olarak Belediye Başkanlarımızla sürekli istişare içerisinde olacağız " dedi.