SPOR Haber Girişi : 20 Ağustos 2023 11:15

HAKAN KUTLU MAÇ SONU İSYAN ETTİ

HAKAN KUTLU MAÇ SONU İSYAN ETTİ
Bodrumspor ile deplasmanda oynanan maçın saatini değerlendirmesini yapan Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, TFF'ye adeta ateş püskürdü. 

Hakan Kutlu adeta isyan etti.
Bodrumspor ile deplasmanda oynanan maçın saatini değerlendirmesini yapan Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, TFF'ye adeta ateş püskürdü. 
Mavi beyazlı takımın teknik patronu Hakan Kutlu, Bodrumspor ile deplasmanda oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı aışırı sıcak hava ve maç saatinin erken olmasına büyük tepki gösterdi. 
Hakan Kutlu konuşmasında, "Maç öncesi de değinmiştim. Bu zorlu havada mücadele eden iki takımıda tebrik ediyorum. Çok zorlu şartlar altında 40-45 derece sıcakta oynadığımızı belirtmek istiyorum. Bodrumspor geçen sene çok iyi bir sezon geçirdi. Sempatik bir camia tebrik ediyorum başarılar diliyorum.
Ancak geçen sene Süper Lig’in kapısından döndüler. Süper Lig’e çıksa hiç bir takımı buraya getiremezdi. Ne Beşiktaş, ne Galatasaray, ne Fenerbahçe, ne Ankaragücü, nede Karagümrük takımını bu saate burada maç oynatmazsın.
Söylediklerimin Bodrumspor camiasıyla alakası yok bunu tekrar etmek istiyorum. Burada bu hava şartlarında hiç bir Süper Lig takımını akşam 9 veya 10’dan önce maç oynatamazsın.
Peki bu lige neden oynatıyorsun? Bu lige yeterince değer verilmediğini düşünüyorum. Bu saate bu maçı burada oynatanlar kendi çocuklarını bu saate bu sahada oynatmazlar.
Kenardan iki takımın futbolcularının hallerini görünce gerçekten çok üzüldüm. Eminin ki Bodrumspor’lu futbolcu kardeşlerim bile bu saate burda maç oynamak istemezler.
Erzurum’da hava eksi 10-15 derece olunca bize algı yapıyorlar. Bu soğukta karda kışta Erzurum’da maç oynanır mı diye, ama burada 45 derece sıcaklıkta maç oynatıyorlar ve kimse ağzını açmıyor. Keza soğuk futbolcu sağlığı için bir tehdit değil ancak bu sıcak Allah korusun her şeye yol açabilir. Yazık gerçekten çok yazık.
Maça gelecek olursak, Bodrumspor gerçekten beğendiğim ve güçlü bir camia, bu şartlarda bir puanla dönüyoruz.
Son dakikada maçı bitirebilirdik bunun için üzgünüm. Ancak ilk iki hafta ligin güçlü ekipleri Bandırmaspor ve Bodrumspor’a kaybetmemek bizim için önemliydi.”