YAŞAM Haber Girişi : 14 Kasım 2022 22:34

KAHRAMAN GAZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KAHRAMAN GAZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Erzurum’da vefat eden Kıbrıs Gazisi ve gazeteci Kürşat Tercanlının babası Latif Tercanlı, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs Kahramanına Veda
Erzurum’da vefat eden Kıbrıs Gazisi Latif Tercanlı, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir rahatsızlığı nedeni ile hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisi Latif Tercanlı, hayatını kaybetti. Aynı zamanda gazeteci Kürşat Tercanlı’nın babası olan Kıbrıs Gazisi için askeri tören düzenlendi.
Tercanlı’nın Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında Narmanlı Camii’ne getirildi. Cenaze törenine; gazinin yakınları, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan vekilleri ve askeri personel, İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez, DHA Haber müdürü Salih Tekin, Pusula Gazetesi Haber editörü Cihat İncesu, Yağız medya Sahibi Taner Özdemir, Habergen.net haber sitesi sahibi Naci Ergen, Palandöken belediyesi Basın müdürü Mahmut Akdağ, Radar Haber Sitesi Sahibi Sinan Aydın, ve vatandaşlar katıldı.  Gazi Latif Tercanlı, Narmanlı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlığa defnedildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Erzurum Valisi Okay Memiş, cenaze törenine çelenk gönderdi.
Habergen.net ailesi olarak Gazi Latif Tercanlı’ya Allahtan rahmet, başta gazeteci arkadaşımız Kürşat Tercanlı olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.