SPOR Haber Girişi : 04 Ağustos 2020 12:51

LİSTEDE KİMLER YOK Kİ!

LİSTEDE KİMLER YOK Kİ!
İç ve dış tranfserde hareketli günler başladı. Süper Ligde kalıcı olmak isteyen Büyükşehir belediye Erzurumspor'da liste oldukça kabarık.
Erzurum’un gözü büyüklerde
Süper Lig’e geri dönen Erzurumspor, transferde elini çabuk tutuyor. Mehmet Özdilek’in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan Dadaşlar, özellikle İstanbul’un 3 büyük kulübü Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yönetimleri ile temasta.
Süper Lig’e geri dönen Erzurumspor, transferde elini çabuk tutuyor. Mehmet Özdilek’in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan Dadaşlar, özellikle İstanbul’un 3 büyük kulübü Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yönetimleri ile temasta. Mavi-Beyazlılar, ayrılma durumu olan ve kiralık gidecek oyuncular üzerinde temas kuruyor. Bu oyunculardan bazıları Boyd, Roca, Jesse Sekidika, Jimmy Durmaz, Mehmet Ekici ve Alper Potuk. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş isim vermekten kaçınırken, yakına takibe aldıkları futbolcuların kulüpleri ile son görüşmeleri yapmalarını ve net kararlarını vermelerini bekliyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.