SPOR Haber Girişi : 27 Ekim 2020 14:46

NOVİKOVAS'TAN KÖTÜ SÜRPRİZ!

NOVİKOVAS'TAN KÖTÜ SÜRPRİZ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da oynadığı müsabakalarda gerek attığı goller ve gerekse performansı ile taraftarların sevgilisi olan Novikovas, Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Kulüp Doktoru Selçuk Gül, başarılı oyuncunun
Novikovas'tan kötü haber! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da oynadığı müsabakalarda gerek attığı goller ve gerekse performansı ile taraftarların sevgilisi olan Novikovas, Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Kulüp Doktoru Selçuk Gül, başarılı oyuncunun tedavisine başlandığını ancak Karagümrük maçında forma giyemeyeceğini ifade etti. 
Yeni sezon öncesi transfer edilen ve sergilediği başarılı performans ile gönüllerde taht kuran Litvanyalı Arvydas Novikovas, Galatasaray ile oynanan Süper Lig maçında 2. yarıda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. sakatlığı sonrası tedavisine başlanan başarılı oyuncu hakkında Kulüp doktoru Selçuk Gül açıklama yaptı. Gül, Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Novikovas'ın yapılan kontroller sonrası kasık bölgesinde Tendon – Kas zorlanması tespit edildiğini ve En kısa sürede takıma katılması için tedavisine başlandığını açıkladı. Arvydas'ın sakatlığının önemli olduğu ve deplasmanda oynanacak olan Fatih Karagümrük müsabakasında forma giyemeyeceği öğrenildi. 
Öte yandan diğer sakat oyuncular hakkında da bilgiler veren Kulüp doktoru Selçuk Gül, Oltan Karakullukçu'nun Saha testlerinde aşama kaydettiği  Göztepe maçı sonrası takımla antrenmanlara başlayacağını belirtirken, Ömer Şişmanoğlu'nun  Üst arka adale Tendon – Kas zorlanması sakatlığının bulunduğunu Şişmanoğlu'nun da 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağını vurguladı. bir diğer sakat oyuncu Kaan Kanak ise takımdan ayrı saha çalışmalarına başladığı kaydedildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.