SPOR Haber Girişi : 30 Temmuz 2020 10:04

OLDUMU ŞİMDİ NİHAT BEY!

OLDUMU ŞİMDİ NİHAT BEY!
Türkiye Futbol Federasyonu, çok tartışılan bir karara daha imzasını attı. Bu yıl küme düşme kaldırıldı.
TÜRKİYE SKANDAL FEDERASYONU
İstanbul’da önceki gün toplanan Kulüpler Birliği, futbol çevrelerini karşı karşıya getiren bir tavsiye kararına imza atmıştı. Bu yıl küme düşmenin kaldırılması yönünde tavsiye kararının alındığı toplantı için “fiyasko” yorumu yapılırken, ikinci bir skandala ise, Türkiye Futbol Federasyonu imza attı. Pandemi dolayısıyla liglere verilen arada her türlü tescil çağrısına kulak tıkayan TFF’nin, Kulüpler Birliği tarafından alınan tavsiye kararına yeşil ışık yakması, akıllara durgunluk yaşattı. Taraftarlar, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e pandemi döneminde liglerin tescil edilmesi ve küme düşmenin kaldırılmasının yine teklif edildiğini hatırlatarak, “O dönemde bu teklife sıcak bakmayan Nihat Özdemir’in aynı duruşu şimdi de göstermesi gerekiyordu. Ama tabi Nihat Özdemir her zaman yaptığı gibi, olması lazım geleni değil, işine geleni yaptı” dediler.
FUTBOL FEDERASYONU BÜYÜK BİR YANLIŞA DÜŞTÜ!
Erzurumspor’un geçtiğimiz yıl Süper Lig’den düşerken de bu önerinin gündeme geldiğini, ancak TFF Başkanı Nihat Özdemir’in “Bunu kimseye izah edemeyiz!” şeklinde bir savunma yaptığını anımsatan taraftarlar, “Şartların değiştiği söylenemez. Küme düşmeyi kimseye izah edemeyeceklerini söyleyen Nihat Özdemir’in, şu anda da aynı düşünceyi taşıyor olması gerekirdi. Çünkü pandemi döneminde kendisine yapılan bu teklifi yine kendisi geri çevirmişti. Şimdi bu öneriye yeşil ışık yakmışsa; o zaman ligin kalan maçlarının oynatılmasının asıl sebebi de ortaya çıkmış demektir. Nihat Özdemir bu saatten sonra bunu artık kimseye izah edemez! Yanlış her zaman yanlıştır, bunun yeri, zamanı ve mekânı olmaz! Nihat Özdemir çok büyük bir hataya düşmüştür, dün ‘yanlış’ dediğine bugün ne yazık ki ‘doğru’ demiştir” şeklinde konuştular.
Alınan kararla birlikte Süper Lig’deki takım sayısı 21’e yükselirken, Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü kümede kalmış oldu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.