SPOR Haber Girişi : 30 Ekim 2020 22:37

REZİL GECE?

REZİL GECE?
Süper ligin 7 hafta açılış maçında Fatih Karagümrükspor'a konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor hiçbir varlık gösteremediği maçta rakibine 5 - 1 gibi farklı bir skor ile mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor rezaleti yaşattı! 
Süper ligin 7 hafta açılış maçında Fatih Karagümrükspor'a konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor hiçbir varlık gösteremediği maçta rakibine 5 - 1 gibi farklı bir skor ile mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. 
Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında oynanan ve orta hakemliğini Fırat Aydınus'un yaptığı maça yine değişik bir kadro ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, özellikle ilk yarıda sergilediği kötü futbol ile yine saç baş yoldurdu. Galatasaray maçındaki vasat futbolunu Karagümrük deplasmanında da sergilemeye devam eden Mavi beyazlı ekipte savunma kurgusu, "gel geç" görüntüsü ile farklı mağlubiyetin kaçınılmaz sebebi oldu. Mina ile başlayan hatalar zinciri beraberinde ev sahibi takımın ardı ardına golleri bulmasına vesile oldu. İlk yarısı 3 - 0  Fatih Karagümrük takımının üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında teknik Direktör Mehmet Özdilek'in kenardan seyirci gibi bakması ve Doksan dakika da sadece iki oyuncu değişikliği ile müsabakayı tamamlaması da ayrı bir soru işareti oluşturdu. Ev sahibi takımın baskılı ve kontrollü oyunu neticesinde ardı ardına gelen goller Karşılaşmayı televizyondan takip eden mavi beyazlı taraftarları adeta kahretti. Maçta rakibine karşı hiçbir varlık gösteremeyen ve futbolcularında ağır skoru önemsemesi de maç sonrası objektiflere yansıyan bir başka ilginç görüntü oldu. Fatih Karagümrük'ün hem oynayıp hem de elini kolunu sallayarak attığı goller sonrası maç 5 - 1 gibi farklı bir skor ile tamamlandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.