SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 22:43

SADIK ÇAT: ZAFER İNANANLARINDIR

SADIK ÇAT: ZAFER İNANANLARINDIR
Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, geceyi geçirdiği Oltu’da gün boyu seçmenlerle bir araya geldi. Sandıkta büyük bir sürpriz olarak Yeniden Refah Partisi’nin çıkacağını belirten Çat, “ Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi.

Zafer yakındır
İlçelere kamp kuran Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, geceyi geçirdiği Oltu’da gün boyu seçmenlerle bir araya geldi. Sandıkta büyük bir sürpriz olarak Yeniden Refah Partisi’nin çıkacağını belirten Çat, “ Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi. 
Erzurum’un en genç milletvekili adayı Tuğrul Soylu ile beraber Oltu’da seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, girmedik mekan, gezmedik çarşı  bırakmadı. 
Oltu’nun adeta altından girip üstünden çıktıklarını söyleyen Sadık Çat, “ Sanayisinden, esnafından, çarşısından pazarına, hastanesinden devlet kurumları dahil olmak üzere her tarafını ayrı ayrı dolaştık, milletimizle bir araya geldik. Burada da durum Allah’ın izniyle Yeniden Refah‘ın Meclise girmesini isteyen halkımızla karşı karşıyayız. Üzerimizde büyük bir yük var, bunun bilincindeyiz. Milletimiz hem Erdoğan diyor, hem Erbakan diyor. İnşallah bizler hazırlamış olduğumuz tarımdan hayvancılığa, sanayiden teknolojiye bütün projelerimizle milletimizin derdine derman olmak için en güçlü bir şekilde Meclise doğru yürüyoruz” dedi. 
14 Mayıs seçimlerinde sandıkta Yeniden Refah Partisi’nin çıkacağını dile getiren Sadık Çat, yarın Erzurum’a gelecek olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın programına tüm vatandaşları davet etti. 
 Çat, “ Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyefendi, Erzurum’daki bu coşkuya sessiz kalmayıp yoğun programları olmasına rağmen Perşembe günü saat 21:00’de İbrahim Erkal Konferans salonunda halkımızla bir araya gelip, partimize olan ilgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür edecektir. Bütün halkımız davetlidir” diye konuştu.