YAŞAM Haber Girişi : 17 Ağustos 2020 11:09

SAĞLAR DURURKEN HEYKELLERE MASKE TAKILDI?

SAĞLAR DURURKEN HEYKELLERE MASKE TAKILDI?
Erzurum'da garip şeyler oluyor. tüm dünyada etkisini sürüdüren Koronavirüs Erzurum'da en tehlikeli boyuta çıkarken, duyarsız vatandaşların sergilediği tavır ve davranışlar ister istemez tepkilere de neden oluyor.
Sağlar dururken heykellere maske taktırıldı? 
Erzurum'da garip şeyler oluyor. tüm dünyada etkisini sürüdüren Koronavirüs Erzurum'da en tehlikeli boyuta çıkarken, duyarsız vatandaşların sergilediği tavır ve davranışlar ister istemez tepkilerede neden oluyor. gerek düğünler, gerekse cenaze ve taziyelerde hiçbir uyarıların dikkate alınmaması üstüne üstlük maskelerin ağırda değilde kollara takılması "işimiz Allaha Kaldı"demekten başka birşey değil. işte bir garip düşünce daha? 
havuzbaşında yaptırılan Dadaş bar ekibi heykeline sırf haber veya isimlerini duyurmak adına birileri maske taktı!. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, yaklaşık 3 yıl önce Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan Dadaş bar ekibi heykeline pandemi nedeniyle zorunlu olmasına rağmen maske takmayan kişilere dikkat çekmek için maske taktı. Kentin yöresel halk oyununu temsil eden davul ve zurna çalanla birlikte bar tutan 12 heykele tek tek maske takılıp ellerine dezenfektan sıkıldı. düşünün heykellere dezenfekte sıkılıp maske takılıyor?. sonrasında ise adına pandemiye dikkat çekmek oluyor?. nasıl bir düşünce varın gerisini siz düşünün!.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.