GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2022 22:42

ŞAHİKA GROUP ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

ŞAHİKA GROUP ÜLKE SINIRLARINI AŞTI
Boya sektörünün dev ismi Şahika Group, dış ticaret ve yatırım alanında Dünyanın bir çok ülkesiyle işbirliğini arttırmanın yanı sıra, ticaretin ve ortak yatırımın gelişimine katkı sağlıyor

Şahika Group Ailesi İtalya ve Macaristan'da üretim yapan misafirlerini ağırladı.
Boya sektörünün dev ismi Şahika Group, dış ticaret ve yatırım alanında Dünyanın bir çok ülkesiyle işbirliğini arttırmanın yanı sıra, ticaretin ve ortak yatırımın gelişimine katkı sağlıyor.  
Sürekli yeni projeler için çalışan ve üreten Şahika Group, hafta sonu İtalya ve Macaristan'dan gelen firma yetkililerini ağırladı. 
Erzurum'daki üretim tesislerinde gerçekleşen görüşmede yatırım ve işbirliği konuları konuşuldu.
Şahika Group Yöneticilerinden Taner Şahika ve kardeşlerinin eşlik ettiği 
 İtalyan şirket sahibi Kimya Mühendisi Vincenzo Pistolesi ve beraberindeki heyet, firmanın ürettiği ürünler hakkında bilgi alırken, boya üretimini de bizzat yerinde inceleme fırsatı buldular. Ürünleri kendi elleriyle kontrol eden Vincenzo Pistolesi, kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle sektörün önde gelen firmasına övgü dolu sözler sarfetti. 
İtalyan yatırımcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ,''Mesafe artık günümüz dünyasında bir sorun değil. Yeni ilişkiler kurmak ve beslemek uzun vadeli büyümenin bir parçasıdır.'' dedi
Dış ticaret ve yatırım alanında iki ülke arasındaki sürekli gelişen ilişkiye vurgu yapan İtalyan yatırımcı , ticaretin ve ortak yatırımın gelişimi ile ilgili projelerin ve potansiyel işbirliğinin arttırılacağını söyledi. 
Yatırımcılara şehri gezdiren Şahika Group'un yöneticileri ise misafirlerini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirdiklerini kaydettiler.Konukların Kadim şehir Erzurum'a hayran kaldıklarına dikkat çeken Şahika Ailesi  , '' Sevdamız var bizim Türkiye’nin doğusunda olduğunu biliyoruz, Dünya’nın tam ortasındayız.
Hafta sonunu dolu dolu geçirdik. İtalya ve Macaristan’da üretim yapan değerli misafirlerimizle yatırım ve teknik ortaklık görüşmelerimizi tamamladık. Konuklarımızın Son teknolojilerin kullanıldığı ürünlerimizi görmesini sağladık. Verimli geçen toplantımız iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesine vesile oldu.  Kendi çıtamızı yükseltmenin verdiği sorumlulukla çalışmalarımızı sürürüyoruz.  İşbirliğinin, birlik ve beraberliğin gücüne inanan bizler paylaşmakla değerlerin azalmayıp artacağını görüyoruz.'' İfadelerine yer verildi