SPOR Haber Girişi : 07 Nisan 2022 01:28

ŞAMPİYON HOCA'DAN ERZURUMSPOR'A ZİYARET

ŞAMPİYON HOCA'DAN ERZURUMSPOR'A ZİYARET
Erzurum'un genç antrenörlerinden Adem Çağlayan, başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Pendikspor'u şampiyon yaptı soluğu Erzurumspor'da aldı. 
Erzurum'un genç antrenörlerinden Adem Çağlayan, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 
Amatör Kulüplerden Palandökenspor'da antrenörlük kariyerine başlayan ve ardından Erzurumspor'da yardımcı antrenörlük olarak görev yapan Adem çağlayan, geçmiş dönemde beceriksiz ve kaprisli yöneticilerin "ayak oyunları" neticesinde çok sevdiği Erzurumspor'dan ayrılmak zorunda bırakılmıştı. Mavi beyazlı kulüpte gerek A takımda ve gerekse Alt yapıda başarılı dönemler geçiren genç teknik adam, birilerinin sahip çıkmamasından dolayı Erzurumspor'dan ziyade diğer illerin takımlarında Teknik direktör Osman Özköylü'nün teknik ekibinde görev yaparak başarıdan başarıya koşuyor.  
Erzurumspor'da yıllarca yardımcı antrenör olarak kulüp için hizmet eden ancak, basiretsiz yöneticilerin yıldırma politikaları sonucu mavi beyazlı renklerden uzaklaştırdığı Adem Çağlayan son olarak Osman Özköylü ile birlikte Pendikspor'un şampiyonluğuna imza attı. Gelecek sezon 1. ligde mücadele edecek olan Pendikspor'un şampiyonluk kutlamalarına bile katılmadan soluğu memleketi Erzurum'da alan genç antrenör, Erzurumspor kulüp tesislerine gelerek Alt yapı antrenörleri Yücel Karakoç ve Fetullah Demir ile alt yapı oyuncularını ziyaret etti ve hasret giderdi.
Adem Çağlayan'ın duyarlılığından dolayı büyük memnunluk duyan Alt yapı antrenörleri Yücel Karakoç, Fetullah Demir ve genç oyuncular Çağlayan7a ziyaretinden ötürü teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.