SPOR Haber Girişi : 14 Temmuz 2020 13:40

ŞIRDAN'CI BAŞKANA BAK SEN?

ŞIRDAN'CI BAŞKANA BAK SEN?
Adana Demirspor Kulübü Başkanı ve Star medya grubu sahibi Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak, "Altay beni şaşırttı.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı ve Star medya grubu sahibi Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak, "Altay beni şaşırttı. Play-Off iddiası olan bir takım, en azından beraberlik alır diyordum ama olmadı", demiş. Cezası olduğu için Ümraniye maçını vinç kiralayarak vincin üzerinde izleyen Murat Sancak "son maçta rakibimizin puan kaybetmesini bekleyecez" demiş.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Altay maçında puan kaybetmesini dört gözle bekleyen Adana Demirspor cephesi, alınan galibiyet ile hayal kırıklığı yaşadı. Her fırsat'da kendilerini dev aynasında gören ve pandemi sonrası başlayan ligde kendilerini erkenden şampiyon ilan eden Adana Demirspor'da kulüp Başkanı Murat Sancak, şimdi sus pus oldu. Kendi Sosyal medya sayfasından paylaşımlar yapan Sancak, Altay'ın Erzurumspor'u mutlaka yeneceğini öne sürüyordu. ancak Mavi beyazlı takımın sahadan galibiyet ile ayrılmasından sonra, adana cephesinde tüm umutlar suya düştü. Adana Demirspor Kulüp Başkanı başkalarından medet beklemesi dikkat çekerken, yine sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım tepkileri de beraberinde getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.